SBT MED ESEMÉnyek

A folyamatosan friss tudásért

Az SBT Med franchise rendszere nagy gondot fordít tagjai tudásának folyamatos fejlesztésére, és arra, hogy tagjai lehetőséget kapjanak az élményszerzés mellett a jó emberi és szakmai kapcsolatok kialakítására és ápolására.

Kizárólag SBT MED tagok számára

SBT MED online workshop

Az SBT MED rendszeréhez tartozó, Balance 5.0 szoftverrel rendelkező, a szerződést aláíró konzulensek, havi rendszerességgel tartott online találkozók. Célja a folyamatos fejlődés biztosítása, a szoftver használatában, a mérések elemzésében, és az üzleti növekedés témájában. Az SBT MED partnerek a regisztrációs linket emailben kapják meg.

Érdeklődők számára

SBT MED VIP páholy

A 2022-es SBT MED naptár aktuális havi témájához kapcsolódó összejövetel, melyen Sebestény Tamás minden alkalommal összekapcsolja a kvantumfizika, a történelem, az orvoslás és az asztrológia témáit.  A VIP páholy eseménye bárki számára elérhető.
Az eseményre jelentkezni az alábbi gombra kattintva lehetséges.

Kizárólag SBT MED tagok számára

SBT MED ZYTO DAY

Személyes találkozás a közös fejlődés érdekében.  A találkozók témái minden esetben egy szervrendszer és/vagy betegség köré szerveződnek. Az előadások a különböző szakmai megközelítések lehetőségét tárják fel, segítséget nyújtva ezzel a konzulensek számára. Az SBT MED partnerek a regisztrációs linket emailben kapják meg.

Érdeklődők számára

SBT MED Academy képzések

Az SBT MED franchise rendszere lehetőséget biztosít tagja számára a ZYTO scan kézibölcső használatához szükséges technikai és szakmai tudás elsajátítására, az SBT MED alap és egészségtan képzései révén.

Érdeklődők számára

SBT MED társalgó

Könnyed, délutáni beszélgetés, melyben arra keressük a választ, hogyan tudjuk beépíteni az esszenciák csodálatos világát mindennapi életünkbe. Ezzel támogatva saját életünket és közvetlen környezetünket. Fókuszban a prevenció!

Érdeklődők számára

SBT MED életmódtábor

Évente egy alkalommal megrendezésre kerülő, általában egy hetes tábor, mely komplex élménynyújtáson keresztül egyszerre szolgálja a  feltöltődést, a tanulást, és az életmódváltás előkészítését.

Szeretettel meghívlak a következő SBT Med eseményre!

Írd be a naptáradba, hogy ne feledkezz meg róla!

Scroll to Top