Az SBT Med franchise

Az SBT Med franchise rendszerének köszönhetően olyan szakmai képzést, üzletfejlesztési és marketing támogatást nyújtunk, mellyel vállalkozását egy újabb szakmai és üzleti szintre emelheti bekapcsolódva ezzel egy nagyon komoly nemzetközi szakmai vérkeringésbe. 
Mi ezért dolgozunk: Tilli Adrienne és Sebestény Tamás.

Vaughn R. Cook
a ZYTO alapítója,
a cég jelenlegi elnöke

A ZYTO innovatív technológiákkal, oktatással és továbbfejlesztett alkalmazással igyekszik megerősíteni a személyes jólétet, a funkcionális, érzelmi és energetikai elemekre összpontosítva.

Vaughn R. Cook alapította a ZYTO™-t.
2004-2019 között vezérigazgató volt a cégnek, majd 2020-ban a ZYTO™ elnöke lett, és továbbra is aktív szereplője a cég napi tevékenységének ebben a szerepben.

Dr. Cook a Utah State University-n kitüntetéssel szerzett diplomát, akupunktúrás diplomával rendelkezik a Hawaii Oriental Medical Institute jóvoltából, és OMD (Oriental Medical Doctor) diplomát szerzett az Észak -Amerikai Fejlett Ázsiai Orvostudományi Akadémián.

Az SBT Med franchise alapítói

Tilli Adrienne
Sebestény Tamás

Küldetésünk az SBT Med franchise rendszerének magyarországi kiépítésével lehetőséget teremteni a gyógyító szakma számára egy minőségi ugrás megtételéhez. Azokkal lépünk partneri viszonyba, akik szakmai munkájuk területén látják a szükségességét és jövőjét egy olyan rendszernek, mely egyszerre szolgálja ügyfeleik, klieneseik, partnereik életminőségének gyors és radikális változását, és az öngondoskodás folyamatának fókuszba állítását.

SBT Med Biomedical Clinic - Franchise igazgató

ZYTO™ senior Pro.Consultant. Közgazdász-, nemzetközi kis- és középvállalkozói szakértő, klinikai aromateraputa, SBT Med szaktanácsadó, Home/Lifestager, nemzetközi Időtlen Medicina Egyesület alapító tagja.

Prof.(hc), Dr.Med. Dr.Phil. Sebestény Tamás

Orvos, agykutató, anatómus, egyetemi tanár a Medical School, University Bern, University Basel, a Goethe University Frankfurt és a Gutenberg University Mainz Egyetemeken.

Scroll to Top